THE PARTY EDIT

FIND DEN PERFEKTE TASKE TIL SÆSONENS FESTER

Leder du efter nytårstasken?

Find din perfekte taske til den kommende julefrokost eller nytår hos DAY ET.  

Vi designer tasker og accessories til enhver lejlighed og efter sæsonens trends og farver. Med vores brede udvalg af moderige tasker, er du sikret at finde en taske der falder i din smag og som kan pifte ethvert outfit op. Find din næste shopper taske, makeup pung, kosmetik taske, crossbody taske, weekend taske, rygsækcomputertaske, og meget mere hos DAY ET.  

Taskerne er perfekte til fest, hverdag, arbejde, skole eller fitness, de er funktionelle og praktiske samtidig med at være stilrene.   

VELVET DREAM

Drømmer du også om denne skønne velour drøm? Vores velour tasker kommer i forskellige styles og farver. Taskerne er designet i det blødeste velour og gulddeltaljer, der giver et eksklusivt look. Velvet taskerne er den perfekte festtaske. Du kan se hele vores udvalg af smukke velour tasker lige her.

FORTUNE PRINT

Vores nye Fortune print er en smuk jacquard vævning med guldtråd og blomster. Alle taskerne er designet med smukke gulddeltaljer, der er med til at pifte et kedeligt outfit op. Vores Fortune tasker er den perfekte ledsager til sæsonens fester og vil spice dit nytårsoutfit op. Du kan se hele udvalget her.

Fluffy Fur bag

Mangler du nytårstasken? Så er DAY ET fluffy fur bag den perfekte taske til dig! 

Vores fluffy fur micro bag giver et unikt statement til ethvert outfit og kan bruges til både dine kommende julefrokoster, samtidig med at være den perfekte hverdags on the go taske.  

Tasken kan enten bæres over armen eller i hånden og kan indeholde alle dine essentials, samt holde dem organiserede med den indvendige lomme. Fluffy fur micro findes i tre forskellige farver, så du er sikret at finde en der passer til dit outfit.