DAY ET FEJRER BLACK FRIDAY

DET STØRSTE UDVALG ONLINE

FÅ ADGANG TIL EKSKLUSIVE TILBUD

Kom først i køen til Black Friday 2023

Bliv klar til dette års DAY ET BLACK FRIDAY UDSALG! Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor og få VIP adgang til vores store Black Friday event før alle andre. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, er du den første som får adgang til vores DAY ET online udsalg på tasker og accessories.

Vi har et bredt udvalg af super fede styles. Black Friday giver dig muligheden for at finde gode tilbud på DAY ET shopper tasker, makeup punge og kosmetik taskercrossbody tasker, weekend taskerrygsækkecomputertasker, foldere og meget mere.

Vi ser frem til at fejre BLACK FRIDAY sammen med dig.

Gå ikke glip af dette års Black Friday!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, er du sikker på at du ikke går glip af dette års DAY ET BLACK FRIDAY udsalg og får VIP adgang til de mange tilbud før alle andre.

Husk at tilmelde dig i god tid før udsalget starter. Du vil ikke blive skuffet! Fantastiske tilbud, gode deals og attraktive priser. Vi kommer til at køre Black Friday tilbud på et stort udvalg af tasker og accessories fra DAY ET.

Hvordan finder du dit Black Friday tilbud

Når Black Friday starter, vil vi, hvis du tilmelder dig her på siden, sende sig en e-mail med link til vores store BLACK FRIDAY udsalg. Du vil dermed få tidlig adgang og være i stand til at shoppe hos DAY ET som én af de første. Vi vil lede dig ind til en særlig BLACK FRIDAY side, hvor udsalgsprodukterne vil være tilgængelige online.

Vi kan ikke fortælle dig præcist hvilke produkter der er tale om endnu, men vi lover dig en ting, og det er, at du ikke vil gå glip af dette års DAY ET Black Friday event!

Fantastiske tilbud på DAY ET taskershoppers og accessories – og hvem kan ikke lide et godt tilbud?

Indtil da kan du finde inspiration og udforske den nye kollektion online her. Du kan måske også allerede finde din nye yndlingstaske fra DAY ET under bestsellers her.

Få fat i din favorit taske på Black Friday

Vær’ sikker på, at få fat i din favorit taske på Black Friday! Udforsk udvalget af DAY ET tasker her. DAY ET tilbyder et bredt udvalg af tasker, shopperscrossbody taskerskuldertasker, rejsetaskersportstasker og meget mere.

DAY ET taskerne er perfekte til hverdag, arbejde, skole eller fitness. Vi designer tasker der er stilrene og moderigtige, de er funktionelle og praktiske.

På Black Friday kan du shoppe din nye DAY ET taske, husk at tilmelde dig ovenfor og få adgang til udsalget før alle andre.

Bliv klædt på til vinteren med Black Friday accessories

Udforsk udvalget af DAY ET accessories og bliv klar til Black Friday. Vi tilbyder mange forskellige styles og variationer inden for tilbehørs kategorien; huerhandskertørklæderog meget mere.

DAY ET huer, læder handsker og eksklusive uldtørklæder vil sikre sig et stilrigt look denne vinter – men vil også sørge for at holde dig varm.

Sidst, oplev vores store sortiment af mindre accessories som er perfekte gaveidéer; punge, nøgleringe og små makeup tasker.
Vi kan slet ikke vente til Black Friday, husk at tilmelde dig ovenfor.