Flowbox – Vilkår & Betingelser

#yesDAYET

Vi elsker, når du inviterer os ind i dine DAY ET-øjeblikke på de sociale medier, og vi vil meget gerne dele de billeder, du poster på Instagram, på tværs af vores forskellige kanaler. Disse billeder vil primært blive vist på de tilsvarende produkt- og landingssider på vores hjemmeside (day-et.dk) og vores sociale medier som Instagram og Facebook. De kan også blive brugt i annoncer på sociale medier, nyhedsbreve og til andre kundekommunikations- og markedsføringsformål.


Hvad betyder #yesDAYET for dig?

Ved at svare på vores anmodning med hashtagget #yesDAYET accepterer du følgende vilkår og betingelser:

Du giver DAY ET A/S (i det følgende benævnt "DAY ET", CVR: 40028285) en ikke-eksklusiv, royaltyfri, verdensomspændende licens til at bruge alle billeder, du har svaret på med #yesDAYET, i markedsføring og reklame, herunder vores hjemmesider, Instagram, Facebook, annoncer på sociale medier, nyhedsbreve og andre kundekommunikations- og markedsføringsformål. Dette omfatter retten til at reproducere, distribuere, ændre og redigere dine billeder. Derudover accepterer du at give afkald på retten til at blive navngivet i forbindelse med dit billede, når vi bruger det. Desuden giver du DAY ET samtykke til at bruge billeder, hvor du kan identificeres, til markedsførings- og/eller reklameformål i overensstemmelse med den danske markedsføringslov.

Du giver samtykke til og licens til DAY ET A/S' brug af dine billeder med hashtagget #yesDAYET, som kan indeholde personoplysninger. DAY ET vil bruge billederne til markedsføringsformål, indtil du trækker dit samtykke tilbage som yderligere beskrevet i disse Vilkår og betingelser og vores Privatlivspolitik, som du har læst og accepterer.

Hvad skal du tjekke, før du bruger hashtagget #yesDAYET?

Vi kræver, at du bekræfter følgende:
- Du ejer alle rettigheder til dine billeder.
- Alle andre personer, der optræder på dine billeder, har givet dig tilladelse til at overdrage rettighederne som beskrevet ovenfor.
- Du er mindst 18 år gammel eller har forældrenes samtykke, og DAY ET's brug af dine billeder vil ikke krænke nogen tredjeparts rettigheder eller nogen lov.

Det er underforstået, at DAY ET ikke har nogen forpligtelse til at kompensere dig for brugen af dine billeder og de intellektuelle ejendomsrettigheder, der er forbundet med ovennævnte brug i overensstemmelse med den danske ophavsretslov. Ved at acceptere disse vilkår frigiver du og accepterer at holde DAY ET og alle personer, der handler hos DAY ET, skadesløse for alle krav, uanset art, i forbindelse med brugen af billederne som beskrevet ovenfor. For spørgsmål om privatliv og databeskyttelse er du velkommen til at kontakte os på: hello@day-et.com.

Flowbox er vores leverandør til publicering af dine billeder på vores kanaler. Som databehandler modtager Flowbox dine personoplysninger og behandler dem i overensstemmelse med databehandleraftalen.

Disse vilkår og betingelser er underlagt og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i Danmark. Enhver konflikt, der opstår som følge af eller i forbindelse med disse vilkår og betingelser, kan henvises til Dansk Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, www.naevneneshus.dk. Eventuelle fortsatte konflikter kan herefter indbringes for Forbrugerklagenævnet eller de danske domstole.

Vil du have dine billeder slettet? Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke til at dele dine billeder med DAY ET, bedes du kontakte os ved at klikke på "i"-ikonet i nederste venstre hjørne af dit delte billede på vores hjemmeside. Ikonet vil lede dig til en formular, hvor du kan indsende din anmodning om at trække samtykket tilbage. Alternativt kan du kontakte os på hello@day-et.com.


Har du spørgsmål? Kontakt os venligst på hello@day-et.com.