RETHINK - RELOVE - RECYCLE

VORES MISSION

At skabe produkter til et liv på farten og en hengivenhed til at efterlade det mindste fodaftryk - genoverveje, hvordan vi designer, genbruger det, vi bruger, og genelske, hvad vi allerede har for at nå vores destination for en lysere fremtid.


Vores produkt er et fokus på at balancere holdbarhed og funktionalitet,og er ikke en brug-og-smid-væk-vare, men et produkt designet til et formål.


RETHINK

RELOVE

RECYCLERETHINK

Branchen har brug for ændringer og vi vil bidrage hvor end vi kan. Vi vender tingene på hovedet og konfronterer de udfordringer vi møder igennem hele vores værdikæde fra design til produktion, ved at optimere alle dele og ved at finde bedre, ansvarlige og langvarige løsninger.

Vores mål:
● Bruge bedre materialer og minimere spild
● Ansvarlige og sikre produkter
● Drevet og inspireret af innovative ansvarlige projekter og tankegange 

RELOVE


Vi bygger vores design på funktionelle klassikere for at sikre os at affektionen og behovet for produktet holder sæson efter sæson. Vi prioriterer transparent kommunikation med ansvar og respekt for de mennesker der er involveret i udviklingen af produktet, ved at sikre os høje sociale standarder og arbejdsforhold.

Vores fokus
● Langtidsholdbare produkter
● Menneskerettigheder og transparent social ansvarlighed
● Design med omtanke der går fra hånd til hånd

RECYCLE

Vi forvandler affald til nye værdifulde designs. Ved at indsamle plastikaffald fra lossepladser og havene håber vi at bidrage til at eliminere behovet for at producere ny plastik. Ved kun at bruge 100% certificeret genanvendt materiale, får vi mulighed for at reducere brugen af kemikalier, vand og udlede mindre CO2.

Vores dedikation:
● Eliminere nyt produceret plastik
● Circulære arbejdsmetoder
● Lukke kredsløbet