MAKE TOMORROW MATTER

Vi betegner os ikke som et bæredygtigt brand. I stedet forpligter vi os til at gøre en forskel i morgen ved at tage ansvar for den verden, vi lever i. Vi er ikke perfekte, men vi gør en indsats for at være den bedste version af os selv og træffe bedre valg hver dag for at arbejde mod en bedre fremtid. Vi ønsker at være et relevant, formålsdrevet brand ved at forblive dedikerede til vores bæredygtige ambition: at opbygge en relevant, transparent og ansvarlig virksomhed gennem et oplyst og inspireret fællesskab ved at være nysgerrige, modige og konstant udfordre status quo.

Hos DAY ET tager vi en helhedsorienteret tilgang til at være et ansvarligt brand. Uanset om det handler om at vise en radikal gennemsigtighed i forsyningskæden, valg af materialer eller ændringer på hovedkontoret for at reducere vores miljømæssige fodspor, så betyder det samlede indtryk af alle de valg, vi træffer, store og små, hver dag. Gennemsigtighed er en grundlæggende værdi hos DAY ET. Ved at give mere indsigt i vores processer og metoder ønsker vi at forenkle oplyste valg i hverdagen og inspirere og uddanne vores fællesskab til at træffe mere ansvarlige valg.

RESPONSIBILITY REPORT 2022

Vores Responsibility Report 2022 er den første af slagsen. Gennemsigtighed er et grundlæggende princip for DAY ET. Ved at give mere indsigt i vores processer og metoder ønsker vi at forenkle informerede valg i hverdagen og inspirere og uddanne vores samfund til at træffe mere ansvarlige valg. Vores fremtidige mål er at udgive en årlig ansvarlighedsrapport for at vise offentligheden fremskridtene i vores bæredygtige fokus.

Denne rapport er bygget op omkring vores tilgang til ESG-arbejdet. ESG står for environmental, social og governance og er de tre søjler i vores ansvarlighedsramme og repræsenterer de overordnede områder, vi arbejder med.

Udforsk vores Responsibility Report 2022 her.

Menneskerettigheder

Det er vores ansvar at sikre, at de mennesker, der gør en stor indsats for at fremstille vores vidunderlige produkter, behandles ansvarligt og respektfuldt. Det kommer til udtryk i vores Code of Conduct, der følger FN's Guiding Principles og Bill of Human Rights og er baseret på rammerne fra Danish Fashion & Textiles (DM&T).

Disse principper er skitseret i vores menneskerettighedspolitik for at sikre, at der er en klar forståelse af vores etiske værdier og de principper, vi ønsker at opretholde i hele vores forsyningskæde, hvad angår menneskerettigheder og miljøansvar. Vores menneskerettighedspolitik revideres årligt. Ud over vores menneskerettighedspolitik støtter vi os hovedsageligt til BSCI-initiativet. 75 % af vores direkte leverandører er BSCI-certificerede.

POLICIES

Som modevirksomhed er vi klar over, at vi skaber en lang værdikæde. Derfor er det vigtigt, at alle forretningspartnere i DAY ET's forsyningskæde - som leverer enten processer eller komponenter til vores produkter - forstår og overholder DAY ET's værdier og standarder. For at organisere dette har vi udviklet nedenstående politikker.

Alle tier 1-leverandører har underskrevet politikkerne og bliver bedt om at kommunikere dem til underleverandører for at sikre, at de også lever op til DAY ETs politikker.

Læs mere om vores politikker her:

Code of Conduct

Climate and Environment policy

Affirm Groups Restricted Substance List

Human Rights Policy

Animal Welfare Policy