Langtidsholdbare accessories til hverdagen

Day Et er et livsstilsmærke, der skaber langtidsholdbare accessories til hverdagen. Inspireret af vores skandinaviske arv designer vi produkter, der kombinerer et stilrent look med funktionalitet.

Vi blev grundlagt i København i 2014, og vores tilgang er baseret på en tankegang om at tage ansvar for den verden, vi lever i - Make Tomorrow Matter.

Vores kollektioner spænder fra tidløse, alsidige og klassiske styles til moderne, sæsonbetonede produkter til din hverdag. Med en designtilgang, hvor enkelhed møder funktionalitet, omfatter vores produkter hverdagstasker, kufferter, rejseudstyr, smykkeskrin og tilbehør til enhver lejlighed. Alle vores produkter er fremstillet til at holde gennem alle sæsoner og er beregnet til at blive brugt og elsket i meget lang tid.

Hverdagstasker designet i genbrugspolyester

Vores Essential Kollektion kombinerer den pragmatiske lethed i den københavnske stil med den anerkendte designtradition for dansk minimalisme og repræsenterer kernen i Day Ets design.

Alle tasker er produceret i Day Ets signaturstof af certificeret genanvendt polyester.

Denne kollektion er designet omkring vores ikoniske Gweneth-taske, som repræsenterer filosofien om, at en taske skal bæres, bruges og leves i. Vores Everyday Essentials er din følgesvend gennem hverdagen: dit ubesværede accessory til arbejde eller fritid, der tager dig fra uge til weekend.

Make Tomorrow Matter

Vi har forpligtet os til at gøre fremtiden bedre ved at tage ansvar for den verden, vi lever i. Vi ønsker at være et relevant, formålsdrevet brand ved at forblive engageret i vores bæredygtige ambition ved at gøre en indsats for at være den bedste version af os selv og træffe bedre valg hver dag for at arbejde for en bedre fremtid.

Læs mere om vores ansvarlige dagsorden her.