IKONET GWENETH


Gweneth er kendt og elsket af tusindvis af kvinder verden over. Den er i dag Skandinaviens mest solgte taske. Designet er klassisk og minimalistisk – skræddersyet til nutidige og aktive kvinder i alle aldre. Gweneth er skabt til at organisere en travl hverdag. Let og enkelt, så du kan fokusere på at leve livet. Fra arbejde til træning og med dig på rejsen. Det er din partner in crime,der kan rumme alt fra personlige items til træningstøj eller fungere som ekstra håndbagage i lufthavnen. Materialet er skabt af en særlig robust kvalitets-nylon, som gør at den kan holde til det meste. Det er tasken, der passer på dig og ikke omvendt.  

I never knew I wanted it. In fact, I wasn’t even looking for it... Why? You ask? Since I’ve had it, I would now be lost without it.….but simply – it fits everything in it.

Scarlett Conlon, Vogue Daily editor

OUR LEGACY


Siden vi lancerede den første ikoniske taske, Gweneth, i 2013 har den været eftertragtet blandt kvinder i Norden og Europa og siden i resten af verden. I 2014 lancerede det kendte modehus Day Birger et Mikkelsen ”DAY ET” som et selvstændigt brand med Brand Director Therese Niko Busch i spidsen. Allerede fra starten var de klassiske og funktionelle tasker i forskellige størrelser og designs populære hos kvinder i alle aldre, og de blev også hurtigt favoritter hos mange. I 2018 blev DAY ET en selvstændig virksomhed med design studio i hjertet af København. DAY ET er i dag Skandinaviens største accessories brand og forhandles i mere end 400 butikker verden over.

We design for a life on the go

Den moderne kvinde er aktiv. Hun er intelligent og hun stiller krav. Det er hende, vi lytter til, når vi skaber vores design.”


En taske er ikke bare et smukt accessory. Den er et ‘hjem’ på farten, hvor vi har plads til vores liv og vores hemmeligheder.  Den skal kunne følge med på din daglige rejse eller færden, på arbejde, på rejsen og til yoga-klassen – og så skal den være elegant nok i sit udtryk til at kunne komme med videre til en aften i byen. Den skal skabe frihed og gøre dagligdagen lettere. Gweneth blev en succes fra start, fordi den imødekommer alle disse behov. Og det er essensen i alle design, vi siden har udviklet. 


“Kunderne er vores vigtigste kilde til inspiration. Ved at følge op på deres ønsker, så bliver vi i stand til at skabe designs, der passer ind i deres liv."

- Co-CEO, Therese Niko Busch

VALUES


En taske fra DAY ET er skabt til et liv på farten. Vi har fokus på både bæredygtighed, funktionalitet og holdbarhed, når vi designer og producerer vores tasker og accessories. DAY ET står for diversitet og inklusion. Vi møder alle mennesker på lige fod, uanset køn, seksualitet, etnicitet, race og religion – og det gør vi i virksomheden, hos vores leverandører og i vores markedsføring. Vi accepterer ikke diskrimination. Ægte skønhed lever i mangfoldigheden. Alle har ret til at være den, de er.

“Jeg er vokset op som barn i et økologisk kollektiv, hvor vi gik op i at passe på naturen og miljøet. Derfor er det helt naturligt, at DAY ET skulle sætte en høj ambition om at igangsætte en bæredygtig produktion og langtidsholdbare design.”

- Co-CEO, Therese Niko Busch