LONG-LASTING ESSENTIALS FOR EVERYDAY LIFE

DAY ET er et livsstilsmærke med rødder i skandinavisk simplicitet, der tilbyder langtidsholdbare essentials til hverdagen. Vi blev grundlagt i København i 2014, og vores tilgang er baseret på en ansvarlig tankegang om at gøre morgendagen meningsfuld og tage ansvar for den verden, vi lever i.

Drevet af vores skandinaviske arv er DAY ET karakteriseret ved en designtilgang, hvor simplicitet møder funktionalitet. Vores kollektioner tilbyder en blanding af tidløse, alsidige og klassiske stilarter, der møder moderne, sæsonbetonede styles til hverdagen. Det omfatter hverdagstasker, kufferter, rejseartikler, smykkeskrin og tilbehør til enhver lejlighed. Alle produkter er omhyggeligt fremstillet til at holde gennem flere sæsoner og er beregnet til at blive brugt og elsket i lang tid.

HVERDAGENS ESSENTIALS DESIGNET I GENANVENDT POLYESTER

Vores Essential-kollektion kombinerer den københavnske stils brugbarhed med den anerkendte danske minimalistiske designtradition og repræsenterer kernen i DAY ET's design.

Alle tasker er produceret i DAY ET's signaturstof af certificeret genbrugspolyester.

Denne kollektion er designet omkring vores ikoniske Gweneth-taske, som repræsenterer filosofien om, at en taske skal bæres, bruges og leves i. Vores Everyday Essentials styles bærer dig ubesværet til arbejde, sport og begivenheder, fra uge til weekend, og følger dig gennem hverdagen.

MAKE TOMORROW MATTER

Vi har forpligtet os til at gøre fremtiden bedre ved at tage ansvar for den verden, vi lever i. Vi ønsker at være et relevant, formålsdrevet brand ved at forblive engageret i vores bæredygtige ambition ved at gøre en indsats for at være den bedste version af os selv og træffe bedre valg hver dag for at arbejde for en bedre fremtid.

Læs mere om vores ansvarlige dagsorden her.