Thoughtful things for little people

DAY ET MINI

Om DAY ET MINI

DAY ET MINI-konceptet er en serie af pusletasker, pusleunderlag og tilbehør til både babyer og deres forældre. Kollektionen er designet i et klassisk og elegant design baseret på skandinavisk minimalisme. Alle pusletasker fra DAY ET MINI er produceret i certificeret genbrugsmateriale, og alt bomuldstilbehør er produceret i økologisk bomuld uden skadelige kemikalier.

DAY ET MINI

Diaper Bag

Vores MINI-kollektion er lavet af 100 % certificeret genbrugsmateriale og økologisk bomuld. Kollektionen indeholder klassiske babystyles, tasker og tilbehør i skandinavisk design fyldt med funktionelle og nyttige detaljer.

Vores pusletasker fra DAY ET MINI er inddelt i små rum, så du nemt kan organisere alle dine babyting. For eksempel er de to lommer på siden af tasken perfekte til flasker, men det store rum har masser af plads til bleer, vaskeklude og andet babyudstyr.

DAY ET MINI

Tilbehør

I denne Box Cube kan du opbevare dine vådservietter, så du nemt kan tage dem med dig på farten. Det smukke quiltede etui skjuler pakkerne, mens vådservietterne stadig er let tilgængelige.

Etuiet passer til de fleste vådservietpakker og har en lynlås og et lille håndtag, så du nemt kan finde det i tasken.

Video with text

Pair text with a video to give customers insight into your brand. Tell a story, explain a product detail, or describe a new promotion.