DAY ET MINI

THOUGHTFUL THINGS FOR LITTLE PEOPLE

DAY ET MINI koncept er en serie af pusletasker, puslemåtter og tilbehør til både babyer og deres forældre. Kollektionen er designet i et klassisk og elegant design med udgangspunkt i den skandinaviske minimalisme. Alle babytasker fra DAY ET MINI er produceret i certificeret genanvendt materiale og alt bomuldstilbehør er produceret i økologisk bomuld uden skadelige kemikalier.

DAY ET MINI

Vores MINI kollektion er lavet af 100 % certificeret genanvendt materiale og økologisk bomuld. Kollektionen indeholder klassiske baby styles, tasker og tilbehør i skandinavisk design fyldt med funktionelle og anvendelige detaljer.

Vores pusletasker fra DAY ET MINI er opdelt i små rum så man nemt kan organisere alle sine babysager. For eksempel er de to lommer på siden af tasken perfekte til flasker men det store rum har masser af plads til bleer, vaskeklude og andet baby udstyr.

Udforsk udvalget her.

TILBEHØR

I denne Box Cube kan du opbevare dine vådservietter, så du nemt kan have dem med på farten. Det smukke vatterede etui skjuler pakkerne, mens servietterne stadig er let tilgængelige.

Dette etui passer til de fleste vådservietpakker og har en lynlås samt et lille håndtag, så du nemt kan finde den i tasken.

Udforsk udvalget her.