My day - my way

Essential Kollektion

Trends kommer og går, men der er én ting, der består: vores Essential Kollektion. 

Kernen i vores brand er Essential kollektionen. Langtidsholdbare styles der er en fast bestanddel af enhver garderobe. Baseret på vores skandinaviske arv kombinerer denne kollektion funktionalitet med et klassisk unisex-design og filosofien om, at en taske skal bæres, bruges og leves i. Tasker der er den perfekte blanding af praktisk design og mode, passer til vores æstetiske udtryk og kan bruges dagligt. Essential kollektionen virkeliggør netop dette og er din perfekte ”Home away from home”. 

Make tomorrow matter, er kernen af vores bæredygtige strategi, og langt de fleste af vores Essential styles er produceret i genanvendt polyester. Nye fibre spindes af kasseret nylon- og plastaffald og væves til et nyt materiale, der sikrer den kvalitet, du kender og elsker, i en mere ansvarlig udgave.

Vores Travel kollektion sikrer, at du kan komme komfortabelt fra A til B. Essential-kufferterne og weekendtaskerne optimerer pladsen til din pakning med funtionelle detaljer, der gør dem til den perfekte ledsager på dine rejser. Den alsidige Gweneth-taske er en elsket style, der kan bruges til alt fra arbejde til fitnesscenter. No Rain-kollektionen er designet med det skandinaviske vejr i tankerne og holder dine ejendele tørre med et minimalistisk udtryk, der passer til ethvert look.

Tilsammen udgør disse styles en kollektion, som vi er stolte af - en kollektion, der repræsenterer vores klassiske, funktionelle og bæredygtige tilgang til design.