GAVEGUIDE 2023

Find den perfekte gave

Gavesæsonen er over os. Bliv klar til sæsonens festligheder og tjek vores store gaveguide ud.

Lad os guide dig

Nyheder

Nyheder til hende der har alt. Udforsk vores stilfulde tasker i dag.

Smykkeskrin

Ultimative gave items som hun vil elske. Se vores populære smykkeskrin.

Bestsellers

Gaven til hende. Vi har en samlet en selektion med smukke accessories.

ÅRETS GAVE

Smykkeskrin

Vi har netop lanceret vores nye smykkeskrin i helt nye farver og størrelser, der er perfekte til at tage med på rejsen eller bruge som en smuk dekoration på dit badeværelse. 

Vores smykkeskrin kommer i en række forskellige farver, så du kan vælge den, der bedst passer til din personlige stil.

DAY ET PRÆSENTERER

CITY JUNGLE EDITION

Inspireret af de livlige gader i byen og den frodige natur i junglen, præsenterer denne kollektion en række elegante og funktionelle tasker, der er perfekte til kvinden på farten. Dette er vores ’City Jungle Edition’, en kollektion fyldt med skjulte skønheder og 'jungle vibes'. 

På budget?

Hos DAY ET kan du være sikker på at finde den helt rette gave. Vi har alt fra store rejsetasker til mindre kosmetikpunge i forskellige prisklasser. Se alle tasker lige her.

Gaven til hende
Gaver til din søster, datter, mor, kæreste eller kone. DAY ET guider dig! Udforsk vores store gaveguide i forskellige prisklasser. Vi har et stort udvalg af tasker og accessories som er ideelle gaveideer. Giv en af vores populære shopper tasker i gave, eller en fin håndtaske, måske en makeup taske , et smykkeskrin.


En gave til enhver lejlighed
Alle vores tasker og accessories kommer i flotte designs og forskellige farver. Køb din gave i god tid og find fødselsdagsgaven, julegaven, valentinesgaven, konfirmationsgaver, mors dag gaven eller gaven til årsdagen.
God gave shopping.