Ikonet

GWENETH

Vores historie


Fra lanceringen i 2013 af vores sidenhen ikoniske taske, Gweneth, har den været en fast del af garderoben hos kvinder fra Norden og Europa og siden i resten af verden. I 2014 blev DAY ET et selvstændigt brand, udsprunget fra det kendte modehus DAY BIRGER et MIKKELSEN og fra den dag er der kommet mange nye familiemedlemmer til Gweneth familien.

Det er hvor vi kommer fra, det er hvad der definerer os - og det er sådan vi former nutid og fremtid.

Vores ikon

Vi tror på at en taske skal kunne bruges og kunne ‘leve’ i den, fordi en taske ikke bare er en taske. Det er dit private rum og dit hjem væk fra hjemmet. Det er hvor du opbevarer dine hemmeligheder, dit liv og dine forsyninger. Helt enkelt, så er det din ‘partner in crime’ som er med dig i alle aspekter af dit liv - om det er arbejde, sport, rejser, romantiske ophold eller bare et behov for at komme lidt væk fra hverdagen.

Din Gweneth er med dig på alle livets destinationer.

I never knew I wanted it.
In fact, I wasn’t even looking for it...
Why? You ask? Since I’ve had it,
I would now be lost without it...but simply
– it fits everything in it.

-Scarlett Conlon, Vogue Daily editor

RETHINK - RELOVE- RECYCLE

Rethink

Relove

Recycle

Vores mission

I 2020 lancerede vi første version af en bæredygtig Gweneth taske, i genanvendt materiale - alle klassikere har jævnligt brug for en opdatering og for Gweneth betyder det, at vi skridt for skridt minimerer vores aftryk på kloden.

Samtidig sikrer vi at Gweneth stadig holder hvad den lovede fra starten - at være holdbar, funktionel og alsidig.