DAY ET MINI og KongWalther introducerer eksklusivt collab og lancerer en limited edition kollektion med fokus på kvalitet, funktionalitet og alsidighed.

Certificeret kollektion og fokus på vidensdeling

Designsamarbejdet er i høj grad baseret på vidensdeling mellem de to brands og ansvarlighed med diverse certifikater. I kollektionen finder du den ikoniske Østerbrohandske fra KongWalther, en clutch til opbevaring af de vigtigste ejendele på farten og en multifunktionel cross body taske som er velegnet til blandt andet barnevogne og ladcykler.

Alle produkter er designet i 3 klassiske farver inspireret af efterårets nuancer. Kollektionen er certificeret og produceret i genanvendt materiale. Produkterne er produceret i en vandafvisende holdbar kvalitet og designet til det Skandinaviske, omskiftelige vejr med henblik på at gøre hverdagen nemmere for både forældre, kvinder og mænd på farten.

Alsidighed og multifunktionalitet som fællesnævner

Både hos KongWalther og DAY ET bliver produkterne til ud fra filosofien om alsidighed og multifunktionalitet. KongWalther er skabt ud fra tanken om at gøre hverdagen nemmere for mor & far på de kolde ture med barnevognen og kæmpe oppakning, når man skal ud af døren.