SOMMEREN 2023

REJSEGUIDE

Udforsk vores rejseguide med top 3 rejsemål, tips til gode rejsetasker og funktionelle accessories.

Lad os guide dig

Pak dine sager

Udforsk vores udvalg af funktionelle accessories og mindre tasker til rejsen. Vores mindre tasker i nylon kan bruges til alt fra toiletsager til pas, telefon og andet.

Shop toilettasker her

Travel with style

Se vores store udvalg af bæltetasker. Med en bæltetaske , sikrer du altid at have din vigtige ejendele tæt ved hånden. Du finder bæltetasker i forskellige størrelser, print og farver.

Shop bæltetasker her

Kabinekufferter

Vores trolleys i kabinestørrelse. er den ultimative rejsepartner! Kufferten kan rumme alt du skal bruge på rejsen. Du vil elske designet og alle dens funktionaliteter!

Shop kabinekufferter her

#sommer2023

Funktionelle tasker

Vores rejsetasker rummer en stor selektion af anvendelige og praktiske rejsetasker i forskellige størrelser og farver. Taskerne er din perrfekte "rejsebuddy" og kan tages med ombord på flyet. Vores weekend tasker er super praktiske og nemme at have mig sig på ferien, de kommer ofte i et blødt nylon materiale som gør den nem at folde sammen til næsten ingenting.

din ultimative rejsekammerat

DAY ET KUFFERTER

Vores kufferter kommer i et minimalistisk og unikt design. Du kan vælge mellem tre størrelser.

Vores 20" er perfekt at have med ombord som en større håndbagage, eller til en storbysferie. 24" og 28" er vores bestsellere når det kommer til check in størrelser. Størrelserne rummer alt det du skal have med på en længere ferie.

Vores kufferter kommer med 360 graders hjul, der gør dem nemme at transportere i lufthavnen. trolleysystem, så du let kan transportere den på hjul. TSA-låsen giver sikkerhed og gør dig helt klar til at gå ombord.

Top 3 rejsedestinationer

BARCELONA

Med et alsidigt og farverigt byliv,
fantastisk mad, spændende arkitektur og et pulserende musik-, kunst- og
kulturliv, har Barcelona det hele.

AMALFIKYSTEN

En tur til Amalfikystens snoede veje med farverige landsbyer spredt som malerklatter
på de stejle kystsider som var det et lærred, er noget vi opfordrer alle til at opleve mindst én gang i livet.

OSLO

Norges hovedstad tilbyder et spændende alternativ til en weekend rejse til for eksempel London ellerr Paris. Oslo byder på god shopping og flotte naturomgivelser. På med rygsækken og afsted.

Rejsetasker
Udforsk vores store rejseguide og se vores store sortiment af rejsetasker, trolleys og kufferter i forskellige prisklasser. Vi har et stort udvalg af tasker og accessories som er ideelle til din rejsen eller ferien.


Funktionelle og tidsløse designs
Alle vores tasker og accessories kommer i flotte designs og forskellige farver. Vores tasker er perfelkte til sommerferie, vinterferie, skiferie , påskeferie eller en weekend i sommerhus.