EFTERÅR 2022

REJSEGUIDE

Udforsk vores rejseguide med top 3 rejsemål, tips til gode rejsetasker og funktionelle accessories.

Lad os guide dig

Pak dine sager

Udforsk vores udvalg af funktionelle accessories og mindre tasker til rejsen. Vores mindre tasker i nylon kan bruges til alt fra toiletsager til pas, telefon og andet.

Shop her

Travel with style

Se vores store udvalg af trolleys , kufferter og andre rejsetasker. Vi har tasken til længere ferier eller sabbatår, storbysrejser eller en weekend i sommerhus.

Shop her

20"

Vores trolleys i str. 20" er den ultimative rejsepartner! Trolley'en kan rumme alt du skal bruge på rejsen. Du vil elske designet og alle dens funktionaliteter!

Se her

#efterår2022

Funktionelle tasker

Vores rejsetasker rummer en stor selektion af anvendelige og praktiske rejsetasker i forskellige størrelser og farver. Taskerne er din perrfekte "rejsebuddy" og kan tages med ombord på flyet. Vores weekend tasker er super praktiske og nemme at have mig sig på ferien, de kommer ofte i et blødt nylon materiale som gør den nem at folde sammen til næsten ingenting.

Top 3 destinationer

BARCELONA

Med et alsidigt og farverigt byliv,
fantastisk mad, spændende arkitektur og et pulserende musik-, kunst- og
kulturliv, har Barcelona det hele.

AMALFIKYSTEN

En tur til Amalfikystens snoede veje med farverige landsbyer spredt som malerklatter
på de stejle kystsider som var det et lærred, er noget vi opfordrer alle til at opleve mindst én gang i livet.

OSLO

Norges hovedstad tilbyder et spændende alternativ til en weekend rejse til for eksempel London ellerr Paris. Oslo byder på god shopping og flotte naturomgivelser. På med rygsækken og afsted.

Vores kufferter

Vores kufferter kommer i et flot og unik design. Du kan vælge mellem to størrelser.

20" er perfekt at have med ombord som større håndbagage, eller til en storbysferie i Europa. 24" er vores bestseller når det kommer til check in størrelser. Størrelsen rummer alt det du skal have med på en længere tur eller sommer/vinterferie.

Vores kufferter kommer med et trolleysystem, så du let kan transportere den på hjul. De fire hjul kan rotere i flere retninger. TSA-låsen giver sikkerhed og gør dig helt klar til at gå ombord.

Rejsetasker
Udforsk vores store rejseguide og se vores store sortiment af rejsetasker, trolleys og kufferter i forskellige prisklasser. Vi har et stort udvalg af tasker og accessories som er ideelle til din rejsen eller ferien.


Funktionelle og tidsløse designs
Alle vores tasker og accessories kommer i flotte designs og forskellige farver. Vores tasker er perfelkte til sommerferie, vinterferie, skiferie , påskeferie eller en weekend i sommerhus.